…..Meubels zijn EMOTIE…..

We kennen allemaal wel dat ene meubelstuk in het interieur van een geliefd persoon. Dit item herinnert ons aan deze persoon en de speciale momenten die samen beleeft zijn.

Maar wat als dit geliefd persoon ons moet verlaten en hij dus dit meubelstuk achter moet laten? Vaak hebben we zelf al een compleet interieur en is er een conflict in interieur stijlen. Helaas wordt vaak de keuze gemaakt om het hele interieur te vernietigen, te verkopen of op zolder op te slaan……maar wat als er een ander mooi alternatief is?

Wij helpen U graag om dit speciale meubelstuk om te toveren in een “nieuw” meubelstuk dat volledig past in uw interieur en wensen met behoud van de unieke herkenbare elementen en herinneringen!

Naast het transformeren van meubels maken we ook beelden / urnen op basis van duurzaam hout en metaal. Hierbij wordt in onderling overleg een ontwerp gemaakt zodat een mooi beeld ontstaat waarbij mooie herinneringen blijven behouden.

Neem gerust een kijk in de gerealiseerde R3M3MB3R projecten en neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om van U te horen!

 

– R3M3MB3R –