Terugbetaal- en retourneringsbeleid

 

 

 

 

Verzenden & retour

Verzendkosten
Wij rekenen verzendkosten bij bestellingen.  Deze kosten zitten dus niet verwerkt in de verkoopprijs van het product. Ophalen kan natuurlijk ook, dit is uiteraard gratis. Neem in dit geval contact op, zodat we een afspraak kunnen plannen. Voor webshop producten worden de verzendkosten automatisch weergegeven bij de bestelling van het product. Woon je in een ander land dan te selecteren in onze webshop (NL BE, GER, FRA, LUX) en wil je iets bestellen? Stuur ons een e-mail: info@project-81.com

Voor maatwerk producten is er altijd onderling overleg m.b.t de verzending en de bijbehorende kosten.

Ophalen / Bekijken
Veel van onze producten zijn maatwerk en worden dus op bestelling gemaakt. Daarnaast werken wij met partners en kan het voorkomen dat producten daar zijn uitgestald. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek product, bel/mail/app en dan maken we een afspraak voor een gesprek of een eventuele bezichtiging. Mocht een product fysiek al aanwezig zijn dan kan ophalen vaak in overleg.

Levertijd
De levertijden voor artikelen in de webshop (die voorradig zijn) is 7 werkdagen;  waarbij wij proberen deze zo kort mogelijk te houden en je te informeren over de voortgang. Daarvan zijn wij ook afhankelijk van onze pakketdienst (momenteel PostNL). Voor spoed, neem contact met ons op, bij voorkeur per telefoon (+31618880179)

Voor maatwerk wordt bij het aannemen van de opdracht een leverdatum overeengekomen.

Retourneren (webshop)
Ruilen mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van het product. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar: info@project-81.com. Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor je eigen rekening, omdat wij vinden dat mensen bewust aankopen zouden moeten doen en we het aantal transport bewegingen willen beperken. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug.

Maatwerk is uitgesloten van de retourneren. Mocht je niet tevreden zijn met het geleverde maatwerk, neem contact met ons op en dan komen we er samen wel uit.

Betaling en productinformatie

Betaling
De vermelde prijzen in onze webshop zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De betaling dient volledig te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, Creditcard (en overige betaalopties die geleverd worden via onze betaalprovider Mollie.com).

PROJECT-81 producten
Onze producten bestaan vooral uit hergebruikte materialen of restmaterialen waarop gebruikssporen aanwezig kunnen zijn. Voor ieder product zoeken wij naar de juiste balans tussen een unieke en authentieke uitstraling waarbij we streven naar maximale kwaliteit. Afgezonderd van maatwerk kun je onze producten altijd vrijblijvend komen bekijken. Ter voorkoming van onnodig afval maken wij bij verzending, waar mogelijk, gebruik van tweedehands of restpartijen dozen.

Heb je nog vragen/opmerkingen, neem gerust contact met ons op.